Col.laboradors

Posted by admin On novembre - 2 - 2009
200501-Ignasi-Riera-b L’Ignasi Riera continua, aquesta temporada, explicant-nos contes vells i nous i donant-nos-en la seva versió i actualització particular. Aquesta temporada demana que els oients us hi impliqueu. Ell recollirà les vostres reflexions i us les comentarà cada mes. Podeu fer-les a través de totspertots@comradio.com, el nostre facebook o a través d’aquests Bloc, clar!
Javier Sancho Terres de l’oblit” és la nova secció de Francisco Javier Sancho. Ja ens va acompanyar durant la temporada passada al Tots x Tots. A la tornada dels seus viatges per a la sèrie de reportatges “Testimonis de l’horror”, ens explicava els detalls dels racons més oblidats del món. Ara ens acompanyarà cada dos dimecres i ens presentarà un llibre i un tema d’actualitat i debat amb els seus protagonistes.
Sonia Casas Sònia Casas és la cap de redacció de la revista Sàpiens i cada dijous ens descobreix, a través dels reportatges d’aquesta publicació, un fragment de la nostra història. Fidel a l’esperit divulgatiu de la revista, a més dels episodis cabdals i dels grans personatges, la Sònia ens parlarà de la vida quotidiana en diferents èpoques històriques, d’herois anònims i d’altres curiositats que no solen aparèixer als llibres d’història però que també han contribuït a construir el món tal i com el coneixem avui.
Alexander Muns Alexandre Muns Rubiol és professor d’Integració Europea a l’Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra. Autor de cinc llibres, el darrer “Conversaciones con Marx: Diálogos en torno a un liberalismo ético” (Ed. Aresta), ha exercit d´encarregat de redacció de discursos del president del Banc Mundial i del president del Banc Europeu de Reconstrucció i Desenbvolupament. “Temps de crisi” s’emet els dilluns, de 20:20 a 20:40 hores.
Patrícia García Amado 2 Patricia García Amado, investigadora de l’Escola de Cultura de Pau, inicia amb nosaltres un nou apartat, “Tots Àfrica”, dedicat a visibilitzar les múltiples realitats del continent i anar més enllà de les habituals imatges de pobresa, guerra i fam. Cada dimarts reflexionarem sobre els reptes que afronten els països africans i els seus ciutadans, desfent la imatge de passivitat per mostrar un continent actiu que construeix dia a dia el seu present i futur.
Toni Polo Toni Polo és redactor del diari Públic i aquesta temporada continua apropant-nos les qüestions científiques més diverses, properes, curioses i interessants. Cada dimarts parlarem amb un expert en les més diverses matèries per conèixer de manera clara i entenedora els secrets de disciplines que (ja ho veureu) no són tan complicats ni feixucs com podrien semblar a primera vista.
Laura Batalla Laura Batalla és politòloga i periodista especialitzada en afers europeus. Des de l’abril de 2011, col•labora amb el mitjà digital “The European Daily”, un projecte de diari nacional per a Europa nascut el 2007 amb l’objectiu de crear un espai on els ciutadans puguin debatre sobre les qüestions europees que més els preocupen, sobrepassant les fronteres nacionals i les barreres lingüístiques, contribuint a l’emergència d’una esfera pública europea. “L’Europa dels mitjans” és la nova secció dels “Tots x Tots” que aborda l’actualitat informativa des d’un punt de vista europeu. Estigueu al corrent del què es parla a Europa el darrer dimarts de cada mes!
Protegim “Protegim la infància”, denuncia l’explotació i els abusos sexuals infantils. Amb Andrea Compagno, sòcia-directora de SAND, Consultoria i Innovació per al Tercer Sector, jurista especialitzada en Dret Internacional i drets de l’infant i màster en Relacions Internacionals. I Debora D’Alleva,jurista especialitzada en drets humans, drets dels nens i cooperació internacional, licenciada en Dret per la Universitat de Florència i Master en Turisme Sostenible i Responsable a Roma. Ha treballat a l’ACIM-ECPAT Espanya, l’ACNUR Comité Català i amb l’ACCEM Barcelona en tema de Refugiats, Immigrants i Tràfic de Persones.
Ambdues des del novembre 2011 coordinen i imparteixen el curs del Campus per la Pau de la UOC “Prevenció i protecció contra l’explotació sexual infantil”.
Olga Ruiz Veus compartides: Dos dilluns al mes, coneixerem històries, persones, iniciatives i empreses que funcionen i se’n surten a través d’un model cooperatiu, que posa en valor les persones i promou la participació i l’arrelament al territori. En ple Any Internacional de les Cooperatives, l’espai Veus Compartides que ens presenta la periodista Olga Ruiz des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ens acosta testimonis de persones actives a la societat

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes