Els membres de l’equip del TotsxTots llegeixen paràgrafs de llibres que reflecteixen la seva visió de la feina feta.

3 comentaris Les reflexions de l’equip del programa”

 1. Pepi Sabriá escrigué:

  Estimats, ahir vespre vaig saber que us han tancat el programa TotsxtTots i vaig plorar amb tristesa d’amic però també amb molta ràbia. Si us plau, no deixeu que la vostra veu calli i desparegui. Tinc el sentiment d’estar en un camp de concentració ideològic que la única manera de mantenir la dignitat humana és no deixar que ens ofeguin la ment. Ramon Company, el teu nom i la manera de fer el periodisme m’acompanya des que vaig sentir aquest programa per primera vegada fa no sé quants anys. De la mateixa manera que vareu començar del no res en temps difícils, us voldria donar ànims perquè la desil.lusió i la pena no us facin callar. Gràcies per tot el que he après amb vosaltres.

 2. Manel escrigué:

  Estimats. Van intentar tancar la vostra veu, com la de l’emissora, fa poc temps amb aquella barruera excusa que les ràdios públiques ocupàveu un lloc que havien d’ocupar les privades i us acusaven de competència deslleial. No van poder però ara que el mar és blau arreu, han pogut. Em pregunto si els grans grups mediàtics de pressió s’atreviran també amb tot el conglomerat que representa el mateix color de tota la Corporació Catalana (Cat ràdio-TV3, etc.) o si havent pagat el peatge de 9M d’€, precisament, per mantenir tot l’establishment, ho deixaran estar fins l’any vinent. Haig de dir que em sento impotent davant del permanents insults que darrerament estem suportant per aquesta imposició de pensament únic que ens està envaint i que illes de defensa de que hi ha més vida més enllà del nostre melic i que també són possibles, ens les estiguin destrossant. Per això us haig d’agrair que durant aquests temps m’hagueu reafermat el pensament que en la diferència està l’essència de la democràcia. La resta, com he dit a dalt, deixa de ser-ho per ser pensament únic i aquest ja sabem què significa. Animar-vos a no defallir i continuar cercant llocs d’expressió on la llibertat sigui el fonament de la vostra tasca. Feu-nos saber per continuar escoltant-vos i que sigui aviat, perquè necessitem continuant pensant. Malcom X té una frase lapidària d’aquelles que ve a dir quelcom semblant a què, hem de vigilar a creure’ns (com acte de fe) tot el que ens diuen els diaris, ja que podríem confondre els opressors pels oprimits.

 3. Eulàlia Busquets escrigué:

  Quina gran pèrdua no tenir el TotsxTots. És un programa que m’ha acompanyat durant molt de temps, he après i disfrutat moltíssim perquè és un programa boníssim i en Ramon Company que el conduïa, una veu que aglutinava múltiples veus i tots els col·laboradors. A tots els trobem a altar molt, a en Ramon especialment. Crec que els oïents no ens podem quedar de braços plegats i que hauríem de començar alguna campanya per reclamar allò que volem. I què vol el poble? TotsxTots i un periodisme més independent del que tufeja ara. Ens hem empobrit!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

  Etiquetes