“Tots som Clima”, com la resta de seccions del “TotsxTots” arriba a la seva fi, en la sessió d’avui. I l’Esteve Corbera, l’investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona que ha coordinat aquest apartat mediambiental del programa, ens ha preparat una tertúlia sobre “Desenvolupament Sostenible i Canvi Climàtic”. I en aquesta tertúlia ens acompanyen:
Marta Pahissa, que és llicenciada en Ciències Ambientals, Màster en Comunicació Científica i actualment dirigeix la Fundació Terra. El leit motiv de la Fundació és l’ecologia pràctica i la seva missió és facilitar eines, informació i formació a la ciutadania per passar a l’acció ciutadana contra el canvi climàtic, tant a Catalunya com arreu del món. Per exemple, Marta Pahissa ha coordinat projectes de transferència de tecnologia de reflectors solars per a cocció comunitària a l’arxipèlag de Zanzíbar i a diferents regions d’Índia.
Joan David Tàbara és sociòleg ambiental i economista. Treballa com a investigador a un “Think Tank’ amb seu a Berlín anomenat “Global Climate Forum” i és investigador associat a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Jordi Bigues, periodista i ecologista. Ha estat coordinador de l’Observatori Climàtic. És autor de diferents llibres de difusió sobre el canvi climàtic, l’edició catalana del llibre Una veritat incòmoda d’Albert Gore. L’any 1992 ja va escriure amb simplicitat sobre el repte climàtic a 50 coses senzilles que tu pots fer per salvar la Terra. És autor d’una calculadora de carboni interactiva a El pla verd…

1 comentari Desenvolupament sostenible i canvi climàtic”

  1. […] Avui s’ha acabat la temporada i potser l’existència del TOTS SOM CLIMA. Quina bona estona hem passat parlant de tot i molt amb en Jordi Bigues (periodista ambiental), la Marta Pahissa (directora de la Fundació Terra) i el David Tàbara (sociòleg)! Hem començat parlant de la cimera de Rio+20 i hem acabat parlant de rentadores…. “L’economia serà verda, o no serà”; “L’edat del petroli no acabarà quan aquest acabi, igual que l’edat de pedra no va acabar per manca de pedres”; o “Els miners segurament no volen seguir baixant a la mina, si no que volen alternatives laborals i de futur”… Aquestes són algunes de les frases punyents i revel·ladores que ens han deixat els convidats. NO US PERDEU EL  PODCAST! […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes