Els joves s’emancipen, cada cop, més tard. Si ens comparem amb la resta de països europeus, som a la cua. Segons assenyala l’estudi promogut per l’Obra Social La Caixa i coordinat per la sociòloga Almudena Moreno, “La transición de los jóvenes a la vida adulta”, … la raó que, set de cada deu joves d’entre 20 i 29 anys encara visqui amb els pares, es deu -sobretot- a la seva situació econòmica i, per tant, laboral. Hem de tenir en compte que si l’atur a Espanya se situa per sobre del 20%, el juvenil sobrepassa el 45%. A banda, la precarització també es troba a l’ordre del dia. Parlem aquesta hora amb Almudena Moreno, com dèiem, coordinadora i també una de les autores d’aquest estudi

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes