Reportatge de Mont Carvajal sobre els nens robats del franquisme i conversa amb el president de l’Associació Nacional d’Afectats d’Adopcions Irregulars, Antonio Barroso, i l’advocat de l’entitat, David Serra.

1 comentari El cas dels nens robats i donats en adopció”

  1. anna escrigué:

    He visitat aquesta pagina, no puc fe res perquè la meva mare no vol parlar de res com si no existis, tinc una germana bessona, no sé si va ésser ella o obligada religioses a donar-n’he una quant tenia un any o de naixement, el que esta clar, que ni la van registrar legalment, si elal mort elss historials clinica ho destruiexen tot, ja que el meu pare va morir i aixi va ésser, no puc trocar sempre a movils, ella abans deia abort, ara res, si teniu una solucio´doncs jo cap, ja visc amb ella és el any 70 epoca franquisme, o s’ha la van vendre? o val obligar les monges cosa que no sé. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes