El Festival de Música Avançada i New Media Art, Sónar, és pioner i únic en el seu format i continguts. Un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta cultural que combina la part lúdica amb l’artística, avantguarda i experimentació amb els artistes i tendències més consolidats de les músiques electròniques i les seves interaccions amb altres gèneres.
El festival també es caracteritza, a més, per ser un punt de trobada tant per a un públic provinent d’arreu del món i àvid de novetat, com per a professionals, que troben el lloc ideal per mostrar els seus productes i establir contactes.
Abans de que celebri la seva 19a edició del 14 al 16 de juny, us convidem a conèixer el més destacat de la seva atractiva programació musical en el següent reportatge que ha elaborat l’Oriol Puig.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes