ara que estem junts 15x23-trzd.indd
La guerra quedava lluny però cada cop s’apropava més. És el que vam viure moltes famílies catalanes des que un tal Franco va encapçalar un cop d’estat a la República. Així que el feixistes s’apropaven per terra i el foc amic, és a dir, italià, ho feia per l’aire, i al marge de cremar esglésies o de portar als de dretes a fer un passeig, moltes famílies van quedar desestructurades. El pare al front i la mare i els fills convivint amb una espera de final incert. De vegades, aquest final portava a l’exili. De vegades, ho feia en un camp de refugiats a França. De vegades, les històries acaben bé. De vegades, les històries acaben malament .”Ara que estem junt. Uns història de guerra, exili i innocència”. Així s’anomena la novetat literària que us volem presentar aquest divendres. L’edita Columna i el seu autor és Roc Casagran. Escriptor, autor de vàries novel•les i poemaris premiats, és fill de Sabadell i llicenciat en teoria de la literatura i literatura comparada. Actualment, amb els temps que corren, té la sort de treballar en un sector al que no l’estan afectant gens ni mica les retallades: És professor de Secundària

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes