Quan no ens casàvem per amor

totsxtots - 8/03/2012

Durant segles, el sistema hereditari català ha condicionat tant les relacions econòmiques com les humanes. El matrimoni es considerava una aliança entre famílies que permetia fer rutllar les explotacions agràries, que eren la base de l’economia. La revista “Sàpiens” del mes de març explora, en un dels seus reportatges, les mil i una estratègies matrimonials que s’han fet servir al llarg de la nostra història per preservar el patrimoni familiar. I per parlar-ne, tenim aquí com cada dijous, la redactora en cap de la revista, Sònia Casas. “Quan no ens casàvem per amor”. Més clar, l’aigua, en aquest títol del reportatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes