Mussolini tenia un preu

totsxtots - 1/03/2012

IMG_9223

Mussolini no ho va dubtar ni un moment: havia d’ajudar a Franco. Durant la guerra civil, l’aportació bèl·lica d’Itàlia i d’Alemanya va decidir la victòria  franquista. Però tot tenia un preu: concretament 5.000 milions de lires, un deute que l’Estat espanyol va seguir pagant a la Itàlia ja democràtica, fins als anys seixanta, una dada que fins ara es desconeixia i que el número de març de la revista “Sàpiens” desvela en el seu reportatge de portada. Per parlar-ne, tenim amb nosaltres, com cada dijous, la Sònia Casas, la cap de redacció de Sàpiens, que avui ve acompanyada de Marcello Belloti, de l’Associació “Altra Italia”, una entitat que es dedica a recuperar la memòria històrica italiana a l’Estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes