Els oblidatsHi ha moltes organitzacions de països del Nord que treballen a contracorrent per cooperar en el desenvolupament econòmic, social i sanitari a l’Àfrica, però una de les grans qüestions oblidades per tothom és la salut mental. Grégoire Ahongbonon, natural de Benín, va crear l’any 1983, a Bouaké, a Costa d’Ivori, l’Associació Saint Camille de Lellis, amb la intenció d’ajudar als malalts (en general, no només mentals) sense mitjans econòmics. L’any 1993, inicia l’activitat més extraordinària: alliberar, guarir, rehabilitar i reinserir socialment i laboral als malalts mentals africans. L’Arxipèlags de la memòria ens explica la tasca de Grégoire Ahongbonon i la situació dels malalts mentals al continent Africà.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes