“Objectiu: matar Franco”

totsxtots - 3/02/2012

El 19 d’agost del 1962 les Joventuts Llibertàries van intentar assassinar el general Franco al palau d’estiueig d’Aiete, a Sant Sebastià, amb l’ajuda d’ETA. “Sàpiens” ha reconstruït els moviments d’aquell intens estiu per treure a la llum una dada nova: la implicació de l’anarquista català Jordi Conill en un atemptat que hauria pout canviar la història. Objectiu: matar Franco, aquest és el reportatge de la portada de la revista “Sàpiens” del mes de febrer i com cada dijous, en parlem amb la Sònia Casas. Un atemptat fallit conegut pels historiadors però que possiblement moltes persones no sàpiguen ni que va succeir…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes