forosocialmundial2009

A la ciutat que va acollir, ara fa onze anys, la primera edició del Fòrum Social Mundial, a Porto Alegre, al Brasil, i sota el lema “Crisi capitalista, justícia social i ambiental”, se celebra, durant tota aquesta setmana, el Fòrum Social Temàtic. Milers de persones i organitzacions socials participen en tota mena d’activitats, amb l’objectiu de proposar alternatives socials, econòmiques i culturals al sistema capitalista actual, i alhora, fer balanç del que ha estat el 2011, un any de revoltes a tot el món, amb la Primavera àrab i el Moviment dels indignats al capdavant. Aquest Fòrum Social Temàtic és també una preparació de cara a la Cimera dels Pobles Río+20, que tindrà lloc el mes de juny a Río de Janeiro, coincidint amb la Cimera de les Nacions Unides Río+20. A Porto Alegre, participant en aquest Fòrum Social Temàtic, hi és l’Esther Vivas (@esthervivas), activista i investigadora en moviments socials i agroecologia i col·laboradora del Tots x Tots.

2 comentaris El Fòrum Social Mundial torna a Porto Alegre”

  1. […] Entrevista a Esther Vivas al Tots x tots de Com ràdio […]

  2. […] l’entrevista aquí. Share this:FacebookTwitterLike this:LikeBe the first to like […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes