David Vargas

Cada any nou comença amb bons propòsits i promeses ambicioses. En aquest 2012 que tot just iniciem, les Nacions Unides han designat l’Any internacional de les cooperatives i, ho fan, amb un lema que afirma que les cooperatives ajuden a construir un món millor. En el pitjor any de la crisi, el bon propòsit del moviment cooperatiu és centrar l’atenció en un model d’empresa que dóna veu a les persones que en són membres, que funciona en base a principis i que és sostenible. Avui comencem una nova secció amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per saber més del món de la cooperació empresarial. L’Olga Ruíz, cada dues setmanes, ens presentarà una experiència o bé un testimoni d’alguna persona relacionada amb el món cooperatiu. Avui  tenim amb nosaltres una persona que en els anys més difícils de la crisi ha fet un pas endavant per mantenir la seva activitat econòmica i, alhora, impulsar-ne de noves. Fa 20 anys que el David Vargas és soci d’una cooperativa de sistemes informàtics però fa un any es va unir amb 10 empreses dels sectors de l’energia, l’electricitat i la informàtica per impulsar una nova estructura i poder abastar més activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes