Justinià, l’edat d’or de Bizanci

totsxtots - 24/11/2011

Al segle VI l’emperador Justinià va emprendre des de l’actual Istanbul la recuperació de l’antic imperi romà. També va recopilar les lleis que havien possibilitat la glòria dels cèsars i que avui són la base del dret civil de molts estats moderns. Va ser l’època daurada de Bizanci, un imperi que va durar 900 anys.  “L’edat d’or de Bizanci”, aquest és l’últim reportatge de la revista “Sàpiens” de què parlem aquest mes de novembre i ho fem com sempre, amb la Sònia Casas,  cap de redacció de “Sàpiens”. I també en aquest cas amb l’autor del reportatge, Antoni Janer, filòleg especialitzat en antiguitat clàssica.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes