L’arqueologia és la ciència que ens explica les societats antigues a través de restes de materials o orgànics. Els jaciments arqueològics, com hem pogut veure recentment a Barcelona, apareixen en els moments i els llocs més insospitats. Però els arqueòlegs i els investigadors tenen controlades zones amb bones condicions de conservació de les restes més variades. És el cas del Camp del Ninot, a un centenar de metres del poble de Caldes de Malavella, a la comarca de La Selva, on des de fa gairebé vuit anys es venen fent excavacions que ens documenten sobre com era la vida fa tres milions d’anys. Protagonitzaran la secció “Set Ciències” del periodista de “Público”, Toni Polo.

1 comentari El jaciment arqueològic del Camp del Ninot”

  1. Sasu escrigué:

    Jo soc de Lligallo ,i tot hi que sempre he coguent el canal fet de ciment tinc que recone8ixer que quan la meva avia i la meva mare m’expliquen com era abans de que arranquessin els xops (hem sembla que eren xops)l’ombra, i la vida que donaven al poble, hem moro d’enveja i d’impote8ncia al mateix temps. Entenc que ho fessin per una poledtica d’aigua(d’aquesta manera no s’escapa tanta) perf2 crec que sempre hi ha una alternativa per poder millorar i respectar al mateix temps la flora autf2ctona i el medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes