Durant el llarg regnat de la reina Victòria, l’imperi britànic dominava el món. Pràcticament, una quarta part de la població mundial havia d’obeir a la monarca obstinada en fer complir un estricte codi moral. Gran Bretanya va viure la revolució industrial, va promoure grans invents i es van escriure extraordinàries novel·les. Però aquesta prosperitat només va tocar de prop a una minoria. Bona part de la població vivia en condicions miserables en el submón que tan bé va retratar Charles Dickens. “Riquesa i pobresa a l’època de l’Anglaterra Victoriana”, aquest és un dels reportatges de la revista “Sàpiens” d’aquest mes de setembre, del qual en parlem, com cada dijous, amb la seva redactora en cap, Sònia Casas.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes