“Atenes, la primera democràcia”

totsxtots - 7/09/2011

Avui, la nostra democràcia és representativa, però la democràcia que va néixer fa més de 2.500 anys a Atenes era directa. De manera aleatòria, qualsevol ciutadà podia decidir sobre els assumptes de la “polis”. Tanmateix, aquella democràcia que ara tothom reivindica i que alguns idealitzen no era tan modèlica. Va ser, en tot cas, una forma de govern del tot revolucionària. “Atenes, el naixement de la democràcia”, és el reportatge de portada de la revista “Sàpiens” d’aquest mes de setembre. I per parlar-ne, saludem, per primer cop en aquesta nova temporada, la redactora en cap de la revista, la Sònia Casas.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes