Clara Campoamor

totsxtots - 6/07/2011

Clara Campoamor

És el torn de fer visible la vida i els mèrits de dones per a recordar. Ens centrem en la diputada Clara Campoamor, qui va posar totes les seves forces perquè les dones tinguessin els mateixos drets electorals que els homes. L’1 d’octubre de 1931, el Congrés aprovava el sufragi universal. Properament farà 80 anys d’un triomf pel que va guanyar-se molts enemics, però pel que la democràcia i les dones han d’estar-li eternament agraïdes.

Basant-nos en el llibre “El voto femenino y yo. Mi pecado mortal” de Campoamor (Editorial Horas y Horas), relatem alguns fragments adaptats. És un reportatge de Sara Barrera i Eva Corbacho.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes