La nova universitat només pels rics?

totsxtots - 29/06/2011

uni

Al Món educatiu que, com cada dimecres, ens acosta la Clara Darder, coach empresarial i familiar, directora de l’Institut de Salut i Assessorament per a la família ISAF. Avui parlarem de les noves matriculacions dels estudis universitaris on hi figura una nova regulació que canviarà de manera substancial a l’accés a la universitat.

Si fins ara , gràcies a la popularització de la universitat pública, en les darreres dècades, s’havia produït un important canvi social, ja que per primera vegada havia permès l’accés en massa als fills de la classe treballadora i, per tant, teniem un major nombre de persones formades en la nostre societat. Ara al setembre, la universitat canviarà  substancialment.

Ho parlarem amb Edu Casas, estudiant de 2on de Batxillerat que acaba d’aprovar la selectivitat i Andrea Sevilla, estudiant de 2on de polítiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes