El torn mensual que reservem pels continguts de la revista “ONGC” coincideix amb dues notícies que afecten un dels àmbits que més tracta aquesta publicació de pensament polític, solidaritat internacional, cooperació i relacions internacionals: Els Balcans. Es tracta de la detenció del general serbi Ratko Mladic, acusat de crims de guerra pels conflictes que va patir aquella regió, i el vintè aniversari del seu inici. Precisament, per commemorar aquest vintè aniversari, “ONGC” ha donat suport a l’acte que es farà el proper dimarts, organitzat per “Igman-Acció Solidària” i “Horitzó Europa”. L’acte consistirà en la representació de l’obra “La idea d’Europa”, de George Steiner, i un debat posterior, al teatre Tantarantana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes