Pacifisme i Indignació

totsxtots - 16/06/2011

Els actes violents contra diputats ocorreguts, ahir, dimecres al voltant del Parlament de Catalunya, durant la l’acte de bloqueig convocat pel moviment dels Indignats, amb la intenció que els diputats no poguessin accedir a la cambra catalana, ha generat al carrer, als mitjans, a les xarxes socials i, també entre els mateixos col·lectius i assemblees que organitzaven la protesta una ampli debat. Sembla que gairebé tothom està d’acord que bona part part del suport popular que havia aconseguit el moviment dels “Indignats” aquest últim més s’ha perdut pel comportament violent d’una part dels manifestants. Ara es discuteix no només si són legítimes o no les accions pacífiques de desobediència civil i bloqueig, sinó, també, sobre si els moviments socials són o no responsables del actes de violència que es poden produir arran de les seves convocatòries.  Aquest serà el tema que parlarem avui amb el nostre analista Xavier Rius Sant a la secció, “Conflictes del Món”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes