Canvis al món educatiu

totsxtots - 8/06/2011

Irene Rigau

El nou govern de la Generalitat ja fa dies que va prebdre possessió i hi ha hagut canvi a la conselleria d’Educació. Canvis també a les escoles que haurien de servir per donar estabilitat i tranquil·litat al sistema educatiu però, fins que no s’acabi aplicant, ha  portat a tothom de corcoll. Els exàmens, la data d’inici del nou curs escolar i els dies de lliure elecció, que han passat a cinc enlloc de tres, com en anys anteriors, són només alguns exemples. Al Món educatiu d’aquest dimecres buscarem l’opinió de professorat i alumnes que, en definitiva, són els que més pateixen aquests canvis. Per fer-ho, ens acompanya, com ja és habitual la Clara Darder, “coach” empresarial i familiar, directora de l’Institut de Salut i Assessorament per a la família ISAF. Traslladarem aquestes i altres qüestions als nostres convidats. Avui comptem amb Francisco Feria, professor de Secundària de Ciències Socials i Història del Institut Escola Costa i Llobera. També ens visita Andrea Sevilla Petite, té 20 anys, i estudia 2n de Politiques. I Carlota Meseguer Esteve, de 19 anys, que es troba immersa en la preparació de la selectivitat al mateix temps que treballa d’hostessa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes