La importància de la comunicació

totsxtots - 30/03/2011

Ferran-Ramon-Cortes

Al Món Educatiu amb Clara Darder, coach empresarial i familiar, directora de l’Institut de Salut i Assessorament per a la família ISAF. Avui, al món educatiu, volem descobrir la importància de la comunicació a la nostra societat. Tots ens comuniquem, parlem i escoltem… però ho fem correctament?.  Sabem qui es l’altre, què ens diu i com, quines son les seves inquietuds, problemes o virtuts a l’hora d’intercanviar paraules i idees amb nosaltres ?

De tot plegat en parlarem amb Ferran Ramón-Cortes, gran expert en comunicació. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per ESADE, va treballar 19 anys en publicitat i marketing, per després reorientar la seva vida dins el món de la comunicació. Actualment dirigeix el seu propi institut de formació en comunicació personal. Col·labora com a professor convidat a universitats catalanes com ara la Ramon Llull, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i ESADE. Ha escrit diferents llibres sobre comunicació i és col·laborador habitual a programes de ràdio i televisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes