1_CAMILALa Camila té 15 anys. Té una enfermetat degenerativa que va fer que fa cinc anys, abandonés la seva Guatemala natal per venir a Catalunya i rebre un transplantament de pulmons i de cor. Però malgrat les entrades i sortides a l’hospital, el seu somni ha estat el de ser cantant. I tot li va canviar el 2009: va tenir una forta neumònia, amb la qual cosa un dels seus dos pulmons transplantats, va rebutjar el seu cos. Aleshores, va haver d’estar en tractament a l’hospital de la Vall d’Hebron durant sis intensos mesos. Va ser aquí, on el seu metge la va posar en contacte amb la fundació Ànima, organització que ajuda a infants malalts. I entre una cosa i l’altra, va contactar amb l’empresari Albert Boch. Van establir un intercanvi d’allò més curiós: l’empresari tenia el repte de pujar a l’Everest, i la nena tenia el repte de curar-se.
Un cop l’Albert va assolir el cim, li va proposar un repte a la Camila: que li escrivís una cançó. I d’aquí a que enregistrés el seu primer tema, ‘Lo puedo conseguir’, presentada a Luz de Gas.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes