Hasina Safi i Sheela Samimi

totsxtots - 11/02/2011

afgLa vida quotidiana de la dona afganesa està regida més per costums i codis arcaics i tribals, que per la teòrica protecció que li dóna la Constitució i el Ministeri de la Dona. Pel territori imperen les normes dels senyors de la guerra i dels talibans.

L’Eva Corbacho ens porta les veus de dues dones afganeses que han estat a Barcelona per les jornades “Negociar amb els talibans és la solució per a l’Afganistan?”. Organitzades per l’Associació per als Drets Humans a l’Afganistan (ASDHA).

Són la Hasina Safi, membre de la Junta executiva de la xarxa d’associacions de dones afganeses Afghan Women’s Network (AWN); i la  Sheela Samimi, representant de les dones afganeses a l’Alt Consell de la Pau que s’encarrega de negociar amb els talibans.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes