Judith Cobeña

totsxtots - 5/11/2010

1282535_200La sida no entén de classes socials, ni entén d’edats. 33 milions de persones viuen al món amb VIH i cada dia s’infecten 6.800 persones.  La meitat d’aquestes noves infeccions es donen entre joves menors de 25 anys.

Judith Cobeña va ser presidenta de l’Associació Ciutadana AntiSida de Catalunya (ACASC) i continua lluitant pels drets de les persones amb sida. Convençuda que els joves són els qui millor poden aixecar la veu i dir no a les relacions sexuals sense protecció, forma part del projecte internacional DANCE FOR LIFE on els joves es converteixen en agents de canvi.
Dissabte dia 6 de novembre  els trobareu a l’Arc de Triomf de Barcelona a les 12h del migdia realitzant una Flashmob, una mobilització espontània.

VEUS DE DONA amb Eva Corbacho.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes