Antoni Verger Sans, mallorquí, 43 anys, casat, tres fills, ex comandant de la Guàrdia Civil, Intendent dels Mossos d’Esquadra i actual sotscap de la Regió Policial metropolitana Barcelona. Fill, net i besnét de guàrdia civil, va ser nomenat cavaller alferes cadet de la Guàrdia Civil l’any 1988

I després de seguir el cursos corresponents a l’Acadèmia Militar de Saragossà, el 91 es va graduar en aquesta institució, amb el galons de tinent. El seu primer destí amb l’uniforme de la Benemèrita va ser com cap de Secció del Grup Rural de Seguritat nº 4 de Barcelona, que van jugar un notable paper en el dispositiu de seguretat dels jocs Olímpics del 92.

El 93, passa de terra endins a la mar i, desprès de fer un curs de patró de iot, es nomenat cap del Servei Marítim Provincial de Murcia, amb seu a Cartagena i dedicat a la vigilància de la costa llevantina. Dos anys després, torna a la Zona de Catalunya i és destinat al Servei d’Informació. Allà es fa càrrec, com a cap, de l’Equip Operatiu del Grup Regional d’Obtenció i que te la seva base a la caserna de l’Avinguda de Madrid.

L’any 1998, ascendeix a capità i automàticament es converteix en cap de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Barcelona, amb un centenar d’agents a les seves ordres i on hi estarà cinc anys. El 2003, ja amb els galons de comandant, és enviat a Madrid com cap del Departament de Sancions i Recursos de la Intervenció Central d’Armes i Explosius. Resideix a Madrid fins que 2005, opta per canviar de Cos i demanar el ingrés als Mossos d’Esquadra. Es el primer comandament de la Bemerita que ho fa i quan vesteix el nou uniforme llueix els galons d’inspector.

El seu primer destí a la Policia Autonòmica és com cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà, a la ciutat de Figueres. I només un any desprès, li toca obrir la nova comissaria de Sabadell, ciutat on va ascendir a Intendent i on ha estat fins aquest mateix any, en que ha tornat a la capital del principal com sotscap de Regió Policial Metropolitana.

Antomossosni Verger té el màster en Politiques Públiques de Seguritat de la UOC, una llarga llista de cursos relacionats amb diferents aspectes de la investigació criminal, amb tècniques informatives i blanqueig de capitals. I un grapat de felicitacions individuals, medalles i distintius, entre las que destaca la Creu del Mèrit Militar amb distintiu blanc de l’any 98.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes