Dolors Cardús Planas, es barcelonina de naixement però crescuda a Sant Vicenç dels Horts, 42 anys, soltera, cursa una llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques a la UOC i destinada actualment, com a sergenta, a l’Oficina de dispositius de la Regió Metropolitana de Barcelona.

2 comentaris Dolors Cardús, sergenta de l’Oficina del Dispositiu de la Regió Metropolitana de Barcelona”

  1. Galazan escrigué:

    I l’entrevista de la setmana passada?

  2. DOLORS CARDUS escrigué:

    Si us plau, podíeu treure el meu nom o aquesta recerca de les xarxes?
    Només buscant.me per google, surt la meva entrevista… a part, del meu treball de final de carrera, etc… No trobo gens segur ni vaig donar el meu permís perquè sortís a google.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes