Carmen Murias

totsxtots - 16/09/2010

Carmen_MuriasL’Eva Corbacho ens apropa la veu de l’activista feminista Carmen Murias. Una asturiana que porta 30 anys a Catalunya on va descobrir que havia de lluitar per les desigualtats de gènere. Ara forma part de la Marxa Mundial de Dones, una plataforma que aglutina més de 6.000 associacions feministes d’arreu del món. Aquest any se celebra la tercera acció internacional que finalitzarà el proper 17 d’octubre a la ciutat de Bukabu, a la República Democràtica del Congo.

Les cançons que apareixen són de la cantant Bebe, el poema Covava l’ou de la mort blanca de Maria Mercè Marçal cantat per Sílvia Pérez Cruz i el tema Woman’s Work de Tracy Chapman.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

totsxtots

    Etiquetes