LAlbert Bosch al cim de lEverest

L'Albert Bosch al cim de l'Everest

Un home que ha pujat l’Everest, ha participat vuit vegades al Dakar, ha participat en maratons extremes per tot el món… l’Albert Bosch, empresari i aventurer ens parla de la música que escoltava al camp base de l’Everest i ens presenta el seu nou llibre “Esperit d’aventura: els 7 reptes de l’emprenedor”, on ens explica quins paral.lelismes hi ha entre un aventurer i un emprenedor.

Però no queda aquí la cosa, perquè l’Albert a més a més és un ésser humà d’una qualitat envejable. Ha ajudat a la Camila Vargas, una nena de 15 anys amb un greu problema de salut, a enregistrar una meravellosa cançó que ella ha composat titulada “Lo puedo conseguir”. En aquest projecte ha tingut la inestimable ajuda de dos músics, la Mónica Sans i el Luis Morate, que han produït la primera cançó de la Camila i han construit el seu MySpace.

Un programa veritablement emocionant que sempre recordarem.

SEGONA EDUCACIÓ

Un programa sorrrrrrprenentment musical

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

viajerosonico

    Etiquetes