Què és Sapiència?

Posted by admin On març - 16 - 2010

Sapiència

Sapiència és el magazine de ciència de La Xarxa.

Sapiència vol ser un altaveu de la ciència que es fa al nostre país.
La recerca que es fa als Parcs científics, Centres de Recerca i Universitats del nostre país serà la protagonista del programa.
També destacarem l’actualitat científica que es genera al planeta.
Un planeta que continua generant-nos Grans Preguntes, un dels nous espais del programa.
També repassarem els biografies dels científics més il·lustres del país i coneixerem de prop als que ho seran en un futur. Per què…quina música escolten els ratolins amb els que s’investiga als laboratoris?

Si ets un sapiens, sapiens i ets amant de la ciència, ciència….Sapiència!

  La Mònica de petita sempre preguntava: i això per què passa?, sempre buscava què volien dir les coses a l’enciclopèdia i sempre dinava enganxada a la ràdio escoltant un concurs de preguntes i respostes. La llavor del Sapiència es va plantar en el seu cor per créixer dècades després. Pere Figuerola El Pere era un nen normal que volia ser notari fins que el cuquet de la ciència es va apoderar d’ell. Concretament va ser un cuc marí, de l’espècie Spirographis spallanzani. Busqueu-ho a la viquipèdia, flipareu! Això si, mai més tornareu a ser normals…
La Núria és una cromanyó molt presumida que al•lucina amb les explicacions científiques que descobreix cada diumenge al Sapiència!, però s’encomana a les casualitats de la vida per assegurar-se que encara queden preguntes amb o sense resposta.

sapienciaxarxa

    Etiquetes