Gran pregunta: l’ou o la gallina?

sapiencia - 31/03/2013

gallinaL’espai de les grans preguntes acaba amb una gran pregunta de debò, una qüestió que preocupa la humanitat des de fa molt de temps: què va ser primer, l’ou o la gallina? El punt de partida és el següent: si una gallina ve d’un ou i els ous venen de les gallines, entrem en un raonament circular d’on no podem sortir. Però… hi ha d’haver alguna de les dues coses que va aparèixer primer: l’ou o la gallina?

2 comentaris Gran pregunta: l’ou o la gallina?”

  1. Txema Bellet says:

    L’ultim programa em va agradar molt. D’una manera serendipica tot menys la vida del personatge tenia a veure a mi. Lo dels ous, en Josu (ai!!, no, no perdó en Jesus) que donava potxas al seu dinosaure, un dia em va preguntar. Txema “¿los dinosaurios ponen huevos?, i avui he vist que ve, per raons obvies la xerrada de la Mara sobre les neurociencies em va tocar molt d’aprop. Ara estic amb una incapacitat total justament per depressió. Beti egongo da nire memoria egiteko.

  2. enlace says:

    Entendiendo la pregunta literalmente uno puede responderla fácilmente, dado que los animales de oviposición aparecieron antes que el pollo doméstico.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes