3908348636_ca616088e5_zL’activitat física intensa té conseqüències doloroses pel nostre cos quan no estem prou entrenats. El més curiós és que malgrat ser un fenomen conegut des de fa segles, la ciència encara no sap explicar exactament perquè es produeixen els cruiximents. Durant molt de temps ens van explicar que eren cristalls d’àcid làctic en els nostres músculs, però és una hipòtesi que que ja ha estat descartada. En la gran pregunta, avui parlem de cruiximents.

1 comentari Gran pregunta: per què tenim cruiximents?”

  1. […] [CAT] Cada setmana l’equip del Sapiència busquem respostes a grans preguntes. Faig esport des de fa un parell de mesos. Em sento bé, però hi ha molts dies en què em fa mal tot. Per què tenim cruiximents? […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes