MWC13Aquests dies s’ha celebrat a Barcelona una nova edició del Mobile World Congress, l’esdeveniment estrella de la Mobile World Capital, un dels projectes de ciutat i de país més importants del sector de la telefonia mòbil i les telecomunicacions.

Aquest any, el congrés s’ha traslladat a les dependències de Fira Gran Via, per on han passat més de 72.000 professionals de 200 nacionalitats diferents. Al Sapiència hem volgut convidar tres participants catalans que contribueixen a fer de Barcelona la capital del mòbil: David Garcés d’eMovilia, José Luís Ametller de Code Factory i Isabel Bou d’Artificial Solutions.

A més, Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, fa la següent valoració en la mateixa taula rodona: “Hem de seguir caminant pel camí de la capitalitat, que és molt més que el Mobile World Congress”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes