cooperationAlgunes espècies tendeixen a competir pels recursos, altres prefereixen cooperar. Sigui com sigui, tot són estratègies producte de l’evolució, que en alguns casos ha afavorit la lluita entre els individus i en d’altres la unió de forces per assolir un objectiu o recurs. Avui ens hem preguntat: és millor cooperar o competir?

1 comentari Gran pregunta: és millor cooperar o competir?”

  1. […] [CAT] Cada setmana l’equip del Sapiència busquem respostes a grans preguntes. L’Estat espanyol està passant per un moment difícil, degut a la crisi socioeconòmica. Si no em creuen, només fa falta que encenguin la tele o obrin un diari. Hi ha un munt de males notícies, però crec que ho superarem. Però… com? Què és el millor per la nostra supervivència: ser cooperatius o competitius? […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments