hendrixHi ha la creença de què els esquerrans són més intel·ligents que els dretans. Tot seguit ens plantegem què hi ha de cert en aquesta afirmació. La ciència ha investigat sobre les capacitats cognitives de les persones en funció de si escriuen amb la mà dreta o amb l’esquerra.

En aquest àudio sabràs, entre d’altres, si Jimi Hendrix va ser un gran guitarrista per ser esquerrà.

 

 

1 comentari Gran pregunta: els esquerrans són més intel·ligents que els dretans?”

  1. […] [CAT] Cada setmana l’equip del Sapiència busquem respostes a grans preguntes. M’encanta la música. M’agrada escoltar Jimi Hendrix, un dels millors guitarristes de tots els temps. Em vaig sorprendre quan vaig descobrir que era esquerrà. Això el convertia en millor guitarrista? La ciència ha analitzat durant molts anys les diferències entre dretans i esquerrans. Descobreix alguna de les seves conclusions! […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments