musicaDurant molts anys, la neurociència s’ha fet preguntes al voltant de la música: per què fem música? Per què escoltar-la ens dóna tant plaer? Les parts del cervell implicades en el reconeixement musical es concentren al sistema límbic, la zona on cuinem les emocions.

La Fundació Obra Social ‘la Caixa’ i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, l’IDIBELL, organitzen el cicle de conferències “Música, cos i ment”. Fins al 4 de juny, experts nacionals i internacionals discutiran sobre l’origen, l’evolució i el significat de la música al CosmoCaixa de Barcelona. El responsable del grup d’investigació de Cognició i Plasticitat Cerebral de l’IDIBELL i de la Universitat de Barcelona, el científic ICREA Antoni Rodríguez-Fornells,  coordina aquest cicle.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes