laillaA Catalunya, la taxa de nadons prematurs és del 7,3%, dins de la mitjana europea, mentre que als Estats Units és del 12,3%. Experts internacionals s’han reunit aquesta setmana a Barcelona per discutir com reduir els naixements prematurs i com  millorar el tractament de les complicacions de salut a llarg termini que sovint presenten aquests nadons.

El doctor Josep Maria Lailla, cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Sant Joan de Déu, ens acompanya als estudis per explicar-nos les principals conclusions de les jornades B·Debate, una iniciativa de Biocat amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, i amb la col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu, la Fundació Sant Joan de Déu i la Stanford School of Medicine.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes