Científics del Centre d’Estudis Matemàtics de Bellaterra, la Univeristat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra han analitzat la qualitat de més de 464.000 cançons datades des de l’any 1955 fins a l’actualitat. Els resultats mostren que les creacions actuals acostumen a assemblar-se més entre elles que les antigues. L’equip del Sapiència també ha extret les seves pròpies conclusions i per això ha decidit dedicar-li una música experimental.

1 comentari Música experimental: música antiga vs música actual”

  1. Guillem says:

    Hola, bon dia!
    Gràcies per la cobertura d’aquesta notícia. Des del Centre de Recerca Matemàtica (CRM) estem molt contents de participar en projectes com aquest que heu explicat. El grup de Sistemes Complexos, liderat per l’Álvaro Corral, ja ha fet diverses col·laboracions relacionades amb música i aquesta publicació és un resultat molt potent. Amb articles com aquest, es mostra com la matemàtica és important i molt present per a moltes disciplines i projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments