Volem començar l’any com s’han de començar els anys, mirant endavant, mirant cap al futur. En el món canviant i la situació un pèl caòtica en molts sentits en el que vivim, poques persones s’atreveixen a fer prediccions de què ens depararà aquest 2013 que tot just acabem d’estrenar. Però si mirem quines han estat les idees més innovadores, els projectes més trencadors i les tecnologies més vanguardistes dels mesos passats, potser podrem intuir per on aniran els trets, si més no pel que fa la tecnologia i a la ciència, sobretot pel que fa a la seva participació en el desenvolupament l’economia.

Cada semestre se celebra en alguna ciutat d’Espanya una trobada que es coneix com l’Update, que vol ser una síntesi de les millors idees, experiencies, tecnologies i projectes de negoci en el món per entendre que passarà els propers mesos. Organitzat per Alfons Cornella, director d’Infonomia,  en un parell d’hores, intenten fer una síntesi dels articles, llibres i casos que no hem pogut llegir i de les conferències a les que no hem pogut assistir. A partir de l’anàlisi de diverses fonts detecten 10 idees clau que transformaran el futur.

Nosaltres us hem resumit el resum.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes