Música experimental: Albert Einstein

sapiencia - 30/12/2012

La música experimental d’avui ha fet un salt en el temps. Hem imaginat la música que escoltava un geni com Albert Einstein mentre escrivia complicades fórmules que intentaven explicar l’univers en el que vivim. “Mentre que la música de Beethoven estem segurs de que l’ha creat ell,  la música de Mozart era tan pura, que semblava haver existit en l’univers des de sempre, esperant a ser descoberta pel seu amo”, havia afirmat Einstein.

Einstein era, a més, un bon intèrpret de violí. La música era per ell una vàlvula d’escapament de les seves emocions.
Als 5 anys va començar a prendre lliçons de violí, però molt aviat les pràctiques li van resultar tan dures que li va llançar una cadira a la seva professora, que va sortir fugint de la casa feta un mar de llàgrimes.

3 comentaris Música experimental: Albert Einstein”

  1. molliegilbert says:

    An advantage of the meal service is that you should not order the food each time. What you need is to make a subscription for a week. The send a meal review delivery man will give you the foods each day at the state time. In your subscription, you will state the days and times you want to get food. So, you should only pay once and relax while waiting for the meals. Another advantage is that you will get a complete refund if you do not like the food. Trifecta will compensate you for up to 10 kits. So, you should not worry about buying the food for the whole week.

  2. […] on the freshest parts to fully preparing nutritious breakfasts, en-cas, dinners, and snacks, meal https://cookwith2chicks.com/ delivery companies consider all the guesswork out of dieting. Using this unit pandemic and social […]

  3. […] from breakfast, lunch, and supper with shrub and meats protein options to match your wishes. The http://blogs.laxarxa.com/sapiencia/2012/12/30/musica-experimental-albert-einstein/#comment-82368 dishes will be scrumptious, simple to prepare, instead of expensive. When you obtain a food kit […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes