Música experimental: Albert Einstein

sapiencia - 30/12/2012

La música experimental d’avui ha fet un salt en el temps. Hem imaginat la música que escoltava un geni com Albert Einstein mentre escrivia complicades fórmules que intentaven explicar l’univers en el que vivim. “Mentre que la música de Beethoven estem segurs de que l’ha creat ell,  la música de Mozart era tan pura, que semblava haver existit en l’univers des de sempre, esperant a ser descoberta pel seu amo”, havia afirmat Einstein.

Einstein era, a més, un bon intèrpret de violí. La música era per ell una vàlvula d’escapament de les seves emocions.
Als 5 anys va començar a prendre lliçons de violí, però molt aviat les pràctiques li van resultar tan dures que li va llançar una cadira a la seva professora, que va sortir fugint de la casa feta un mar de llàgrimes.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments