El Centre de Regulació Genòmica (CRG) celebra el seu desè aniversari amb un simposi per parlar de recerca, d’educació i de formació de científics. L’equip del Sapiència ens hem desplaçat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, on hi ha les instal·lacions del CRG, per parlar amb el seu director, Luis Serrano, i el seu anterior responsable i investigador senior del CRG, Miguel Beato.

La valoració d’aquests 10 anys de recerca catalana és d’èxit absolut. Els motius d’aquest èxit són diversos, però un d’ells és la capacitat que presenta el centre de generar massa crítica i d’avaluació constant.

Per exemple, el CRG fitxa els científics joves amb més potencial de tot el món. El centre els ofereix tot el que necessiten per la seva investigació i s’hi poden estar un màxim de 9 anys. Els seus responsables creuen que si un científic no ha aconseguit objectius reals en aquest termini, ja no els aconseguirà mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments