Al setembre comença una nova temporada, és el moment de plantejar-se els nous reptes de futur i la investigació científica és una de les maneres més eficaces de mirar endavant. Malgrat que la situació socioeconòmica actual sigui complicada, el coneixement és una de les eines més poderoses per sortir-ne enfortits.

Per parlar de la recerca a casa nostra i per donar-li la benvinguda al nou curs, hem convidat el Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Martorell. Amb ell hem parlat dels ajuts europeus Sarting Grants que s’han donat aquesta setmana i que han rebut 14 projectes catalans, de la Nit de la Recerca i del lloc que ocupa Catalunya en el rànquing mundial pel que fa a recerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments