Foto: Gencat

Sovint les notícies biomèdiques sobre determinades malalties omplen pàgines de diaris i hores de televisió; els avenços en la recerca en malalties com la SIDA o el càncer reben l’atenció dels mitjans, malgrat el percentatge de persones afectades per aquestes malalties, malgrat important, és relativament baix. En canvi, tots ens alimentem… i (si podem) cada dia! I malgrat tot, generalment no es donen a conèixer els avenços que es fan perquè la producció d’aliments sigui més segura i més eficient.

En aquesta edició del Sapiència, hem volgut entrevista Josep M. Monfort, director de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) per conèixer la recerca que es fa en aquest “centre de centres” per a millorar la modernització, competitivitat i desenvolupament sostenible dels secctors agrari, alimentari i aqüícola, al proveïment d’aliments sans i de qualitat per als consumidors.

Durant l’entrevista, també hem parlat amb Antonio Velarde, investigador de l’IRTA que ens ha parlat de la importància del benestar animal durant el transport i el sacrifici dels porcs, de cara a obtenir una carn més saborosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments