La darrera hora del comiat de l’Eureka! està mol atepeida.  Albert Garcia fa jugar en directe a en Xavi Vilana al joc MARS ROVER LANDING, el Fabrizio Ferri ens explica acudits d’informàtics, la Carme Jané recomana aparells tecnològics per endur-se de vacances i l’Álex Solà recull els millor memes de l’any. Al final, la Mònica acomiada aquesta apassionant aventura, rodejada d’una part  de la gran familia Eureka!

3 comentaris Comiat de l’Eureka! 29-07-12: tercera hora (13 a 14)”

 1. Txema Bellet says:

  Fa molt de temps que soc oïdor de la ràdio des de petitet, feien una telenovel•la que es deia “Simplemente María”, llògicament tots vosaltres éreu un prototip de projecte, encara no un projecte consolidat, de fet un projecte tipus “Un dia…, tindre un nen o una nena” quan això pesava per les ments dels vostres pares i mares, jo ja escoltava la ràdio. Per què dic això doncs, per donar-vos idea de la quantitat de programes i programes que he arribat a veure començar i quants he vist acabar amb les corresponents paraules de comiat, i us puc assegurar: que unes paraules plenes de contingut, amb un discurs pausat, i tenint que amagar l’impuls interior perquè no sortís al exterior, doncs en tots aquests anys com el de la Mònica d’ahir: CAP. Cuideu-vos molt. Us estimo: Txema.

 2. Imma says:

  Difícil d´entendre: bon programa de ciència i tecnologia desapareix (Eureka).

  Molta sort i a reveure. Gràcies per tot, de debò.

 3. Jordi Pagès says:

  Us carregueu el millor programa pels matins del cap de setmana i poseu un programa d’esports?. Molt malament.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

  Etiquetes