A l’Eureka ens agraden els científics aventurers i us proposem sovint viatges que combinen la ciència i l’aventura, com els que organitza el Jordi Serrallonga. Avui us donem bones raons per viatjar a El Hierro, l’illa dels 1000 volcans. El Hierro és reserva de la biosfera i té un 60% de la superfície protegida. És una illa 100% sostenible. Coneixem, entre d’altres, el projecte Gorona del Viento, de vulcanisme actiu i de gallotia entre d’altres coses amb la Cristina Junyent, doctora en Biología Humana por la UB i autora de la tesi “Biodemografía de la illa de El Hierro”.

3 comentaris Viatge de ciència i aventura a l’Illa del Hierro, amb Cristina Junyent”

  1. […] Viaje a la isla de los mil volcanes, entrevista de Mònica López, directora del programa Eureka, de COMràdio, a Cristina Junyent. […]

  2. Joan says:

    M´han agafat ganes de anar al hierro!

  3. […] y traducción (en pdf) de la entrevista de Mónica López a Cristina Junyent emitida el domingo 22 de julio en el programa EUREKA de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes