La biòloga Bea Barco és la nostra historiadora de la ciència. La convidem un cop al mes perque ens doni perspectiva sobre les qúestions científiques. I també per riure amb ella, perquè ens hem d’enganyar? Perquè té un sentit de l’humor molt fí, que ens agrada molt.  Per això no sabem si el tema que ens porta avui és broma o no… Diu que vol parlar del temps… Haurem de fer posat de dos veins que es troben a l’ascensor? No, parlem d’un tema fascinant: com es va inventar el tic tac dels rellotges. Perquè el temps no sempre va ser tan prosaic com el pas de segons, minuts i hores en què vivim immersos. La Bea ens explica l’historia de com l’home a desenvolupat instruments per mesurar el temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments