L’Albert Garcia vé molt esvalotat avui. Ja ha assistit a diferents congressos de videojoc, i es veu que li ha agafat el gust a aquesta mena d’esdeveniments. També ha anat al Congrés de Neurociència (FENS 2012) i allà li han dit que els videojocs d’acció milloren certes funcions cerebrals. Això era el que li faltava per sentir a ell, que ja estava malalt de videojocs. A més d’aclarir-nos-ho ens parla de les darreres novetats en videojoc: el videojoc científic Quantum Conundrum, el joc indie FEZ, el joc oficial del Jocs Olimpics de Londres 2012 i OUYA una nova consola open-source creada a partir del micro-mecenatge i que ha aconseguit 5 milions de dolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments