Fa 42.000 anys els mamuts caminaven per les estepes d’Europa i Asia. Aquestes bèsties enormes es van extingir fa 4.000 anys, pero alguns dels seus cossos encara estan congelats i en els darrers anys les científics han trobat diferents exemplars.  S’estan fent servir aquests restes per saber com va viure i què va matar al mamut, i també s’està seqüecniant part del seu genoma. Podriem arribar a fer que els mamuts caminèssin de nou? Ens ho explica Josep Santaló, catedràtic de biologia cel·lular per la Universitat Autònoma de Barcelona. En 2009, es va convertir en el pare de “Cloe”, “Cleo” i “Clona” els tres primers animals clonats a Espanya, tres femelles de ratolí marró.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments