L’estiu és el moment ideal per mirar el cel de nit per moltes raons, però, a més, és l’estació perfecta per observar la Via Làctia. Tot i que estem a dins, la nostra galaxia cada cop costa més de veure. Per sort, a l’estiu es pot observar amb l’ull nu, sense aparells. A més, començar l’estiu fent aquesta observació és com fer una repassada a casa nostra el primers dies de vacances. Cap a on hem de mirar? Què podem veure? Què és i com és la Via Lactia? És un tema que ens toca molt de prop i que encara no en haviem parlat amb el nostre expert en astronomia, el Salvador Ribes, director científic del Parc Astronòmic del Montsec. Finalment, a l’Eureka, la Via Làctia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments